Fogyás szoptatás alatt

 2015.09.02. 17:06

Kicsit elkéstem az összefoglalóval, de azért mértem magam hétfőn. Viszont nagy a gyanúm, hogy a mérleg elromlott. Hétfőn ráállva először 67,3-at, majd még egyszer ráállva már 66,5-öt mutatott. Ma a biztonság kedvéért ráálltam a blogírás előtt és 65,9-et kétszer is. Így a hétfőinek a 66,5-öt tekintem a jónak.

Méretváltozások:

  • csípő   105 →102
  • derék   83  → 82
  • mell (szoptató anyáknál szerintem ez nem mérvadó, de azért leírom :)) 95→92
  • comb   63 →60
  • kar       29 →28

Az étkezésekben sajnos megint visszatértem arra a második héten, hogy kevesebb zöldséget eszem. Úgyhogy erre jobban figyelnem kell. Ami pozitív változás a súlyvesztés mellett, hogy energikusabb is lettem, illetve a puffadásom (ami szülés után is makacsul ragaszkodott hozzám) már az első hétre is jócskán lecsökkent, mostanra meg már szinte el is múlt.

A mozgás részében sajnos nem tudok mindig következetes lenni, amikor tudok jógázok, bicajozok. Amikor összefüggően nem tudok jógázni, akkor egy-egy pózt megcsinálok napközben.

Amit tapasztaltam, hogy étkezés terén az első egy hét volt a kritikus. Akkor még nagyon kellett figyelnem, hogy mikor is vagyok éhes, milyen éhséget érzek és mikor telik meg a gyomrom. Ami azért elég csalóka volt az elején, mivel sokszor csak kapkodva bekaptam az ebédet 5 perc alatt, és még éhesnek éreztem magam utána. De nem ettem még, hanem elfoglaltam magam és azt vettem észre fél óra múlva, hogy tele vagyok. :) Szerencsére nem kell mindig kapkodnom, de ha nincs időm enni, akkor az adagom elfogyasztása után minimum fél órát várok és csak akkor eszem, ha még akkor is éhes vagyok. Mostanra megint kezd természetessé válni ez az étkezés, nem kell számolgatni és görcsösen odafigyelni. De az elején tényleg nagyon kellett figyelni.

Egyenlőre ennyi. Majd még jelentkezem.

Címkék: táplálkozás egészség szülés után

A bejegyzés trackback címe:

https://nourvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr677753370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása